NFBE - Norsk Forening for Blæreekstrofi og Epispadi, logo

Arrangement

Vi og våre samarbeidspartnere arrangerer jevnlig kurs, konferanser og turer for å bli kjent og dele erfaringer. Arrangementene skal oppleves som nyttige og innholdsrike, i tillegg til gode samtaler med andre i lik situasjon.

Ungdomsseminar

Ungdomsseminarene til NFBE er et samlingspunkt for ungdom mellom 13 og 18 år. Hvert år arrangerer vi en helg der ungdom fra hele landet samles til morsomme aktiviteter. Her blir viktigheten av det å skape relasjoner i ung alder lagt vekt på, da vi ser at de alle fleste har stor nytte av dette i seinere år. Tidligere har dette vært Tusenfryd, Go-Kart eller Trysil for å stå på ski. Vi setter igjen foreldrene hjemme, og drar sammen med voksne fra styret, foreldre som leder eller likeperson.

Helgeseminar

Helgeseminarene til NFBE er et samlingspunkt for hele familien. Hvert år arrangerer vi en helg eller langhelg der familier tilknyttet diagnosen fra hele landet kan samles. Her legger vi opp til aktiviteter for barna, bli kjent-aktiviteter samt samtalegrupper og erfaringsutveksling. Dette gjelder den som har diagnosen og de nærmeste rundt, og derfor har alle som deltar nær tilknytning til diagnosen. Tidligere har vi vært på Sommarøy utenfor Tromsø, Dubrovnik i Kroatia, Hunderfossen på Lillehammer eller klatreparken i Skien.

Voksenseminar

Voksenseminarene til NFBE er et samlingspunkt for de voksne med diagnosen, altså de over 18 år. Her er alt av følge og barn satt igjen hjemme, og de voksne med diagnosen samles for samtaler, erfaringsdeling og opplevelser. Dette har i de fleste av tilfellene vært lagt til utlandet slik at man skal kunne sitte og prate fritt på for eksempel en restaurant uten at alle rundt forstår samtaleemnene.

Les merVis mindre
Personvern
| © | Levert av
TALA