Helgeseminar 2014 i Sopot (Gdansk) !

Styret har gleden av å invitere til neste års helgeseminar som finner sted på Polens riviera fredag 5. til mandag 8. september 2014 !

NB! Påmeldingsfrist allerede 1. desember 2013 ! Se mer informasjon nedenfor.

Hotell Haffner er et 4 * hotell som ligger sentralt i Sopot, nær både sentrum og den kilometerlange sandstranden. Hotellet har sin egen luksusspa og velværesenter med basseng. Det er også et eget lekerom for barna. For mere informasjon se http://www.hotelhaffner.pl/

På grunn av reisemålet blir det en ekstra dag som gir mulighet for å være litt turist når man først tar denne turen. Seminaret skal ellers ha vanlig innhold og generalforsamling. Det blir lagt til rette for gruppesamtaler, lek for barna og egen aktivitet for ungdom.

På grunn av strengere booking-regler utland, sendes invitasjonen allerede nå med bindende påmelding innen 1.desember 2013 til styremedlem Heidi Kihle Lindvig, heidi.kihle.lindvig@viaegencia.com

Både medlemskontingent for 2014, kr 100 per person, og egenandel for seminaret må være innbetalt innen denne fristen og refunderes ikke.
Egenandel er kr 1000,- per deltaker, gratis for barn under 2 år (alder på hjemreisedagen),

Kontonummer til foreningen v/kasserer Lena Røstad er 0532 38 13037.

Powitanie (velkommen)!

Om helgesminaret 2014
Styret har valgt en utradisjonell ramme for dette seminaret for å nå ut til en større del av medlemmene. Kostnadene for et slikt seminar blir annerledes og vi må derfor ha en annen ordning for egenandeler enn tidligere. Reise er inkludert i egenandelen med følgende betingelser: Egenandelen dekker flyreise fra Gardermoen med SAS, hotell i tre netter samt alle måltider. Man kan også fly til Gdansk fra andre flyplasser i Norge. Hvis noen ønsker kan dette ordnes etter avtale med styremedlem Heidi Kihle Lindvig, heidi.kihle.lindvig@viaegencia.com, tlf 915 85 318.
Det er begrenset antall plasser på seminaret.
Reiseforsikring må ordnes av den enkelte.

Eposten med påmelding må inneholde følgende opplysninger:

  • Navn på alle reisende (navnet må samsvare med det som står i passet)
  • Fødselsdato
  • Mobilnummer
  • E-postadresse
  • Eventuelle allergier

Programmet for seminaret kommer på vår hjemmeside når det nærmer seg avreise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create